dimecres, 28 de juliol del 2010

mi turtles

Jo tinc 4 tortugues tres d'aigua i una de terra . S'anomenen  Jaky, Berni , Yumi , Lola  . La Jaky tè 2 anys , la Yumi i en Berni tenen un any i la Lola tè uns 3 anys mireules !!!

dijous, 22 de juliol del 2010

La meva gata Cleo

Com ja sabeu  tinc una gateta que es diu Cleo. Es de color negre amb els ulls de color groc, i quan arriva l'estiu es posa molt mandrosa, nomes fa que estar estirada al terra tot el dia i quan et veu fa miau per que li facis carantonyes.La Cleo te casi 2 anys aproximadament i es molt bona i carinyosa.
M'encanta jugar amb ella i veure com juga amb les seves joguines.

dimecres, 21 de juliol del 2010

DE NOU UNITED KINGDOM !!! STONEHENGE


La 4ª vegada que he anat a aquest país he anat a veure un lloc únic al mòn: Stonehenge.
Stonehenge es un monument megalític de l'edat de bronce que esta situat al sud d'Anglaterra .Esta format per un gran cercle de pedres verticals . Era un monument ritual. La pedra mes gran tenia el pes de set elefants junts. Incredible!!! what a interesting place!!!
Després a London vem anar a visitar el British Museum on s'aprenen moltes coses interesants de les civilitzacions antigues. En aquest viatge va ploure molt però ho vem passar molt bé, fins i tot ven dormir en una Bed and Breakfast amb la nostra amiga Ruth que viu a London.